Van die kleine dingen.

HOERA! Mijn oma werd 80. Omdat we niet konden uitpakken met kaas en worst heb ik 15 mensen gevraagd om op mijn verzoek een kaartje naar oma te sturen. Dat was mooi. Want met een kaart geef je een moment dat je aan iemand hebt dacht. 

Oma was verrast en zo blij met de kaarten. We hebben er een aantal ingelijst. Want kleine dingen zijn belangrijk!

Fotofabriek vroeg mij om kaarten testen. Een goed moment dus om zelf kaarten te maken. In mijn snippercollectie vond ik een  ‘kusjesgever’. Heel geschikt voor op een lief kaartje van 10 x 10 cm. 

Kusgever kaartje
De kusgever op een kaartje.


Ken jij iemand die wel een kus via de brievenbus kan ontvangen? Als jij de verzendkosten betaald, stuur ik de kus. 
Stuur mij de gegevens en ik gooi de kus in de bus. 


Wil je zelf een kus sturen of een kus boven je bed hangen. Dat mag natuurlijk ook. Het zijn dubbele kaarten, dus genoeg ruimte in de binnenkant voor een mooie boodschap. De kaarten zijn 10 x 10 cm. Er zitten enveloppen bij.

Een toren kusgevers.