Retourbeleid

Iedereen die bij EvaLenis.nl besteld heeft een zichttermijn van 14 dagen. Binnen die periode mogen de producten aangemeld worden om teruggestuurd te worden. Dit kan zonder opgave van reden. Na het aanmelden heb je nog 14 dagen om het product ook daadwerkelijk terug te sturen. Je krijgt nadat wij het product ontvangen heb je hele aankoopbedrag terug. Je kan een product dat al gebruikt is niet meer retourneren.

Wil je een product retourneren?

Neem dan contact op via info@evalenis.nl of per telefoon.

Wij zullen na ontvangst van het product het verschuldigde orderbedrag binnen 7 werkdagen terugstorten, mits het product reeds in goede orde en ongebruikt retour ontvangen is. Wij vergoeding het hele aankoopbedrag inclusief verzendkosten, maar vergoeden niet de kosten die je maakt om de producten naar ons terug te sturen.

Wat is een herroepingsrecht?

Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekent dat u binnen 14 dagen, zonder opgave van reden uw aankoop kunt ontbinden. Deze 14 dagen gaan in de dag nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Daarna heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De kosten voor het terugsturen zijn voor de koper.